Är inte försvunnen, har inte fått hjärnstillestånd och har inte glömt CM men har däremot lagt lite kreativ energi på hemmets förbättring och haft lite annat att göra som tillhör livet utanför cyberrymden.

Det händer så mycket just nu i världen, både här hemma och långt bort därute, hade kunnat skriva hur mycket som helst om hur många ämnen som helst. Tankarna far som små kometer med elektriskt laddade svansar proppfulla med information.
Härligt, systemet fungerar 🙂

Det är lustigt egentligen… har man ett iq lägre än genomsnittspersonerna så anses man lite udda och har man ett iq högre än “normal”snittet så anses man också som lite udda, t.o.m mer kanhända för då fattar folk ännu mindre vad man pratar om och hur man tänker. Det vet jag för jag ligger en bra bit “off” “normal”skalan. Talar inte om åt vilket håll, det lämnar jag åt “betraktaren”. Kan nog bli lite på ena eller andra hållet beroende på hur man känner mig….hehe 😉

Nog om det 🙂 tar som sagt paus från CM och resten cybervärlden.