Googlar man på Lisa Skånell får man, bland mycket annat, fram ett inlägg jag gjorde den 16/1-13 i gruppen “VI som INTE vill ha FREDRIK REINFELDT som STADSMINISTER” på facebook om Maud Olofssons underbara idé för att få fram de borgerliga små partierna i regeringsställning, hennes alliansidé.

Mitt inlägg är så bra, tycker jag själv, och jag fick så mycket positiv respons på det att det känns som en god idé, nu när alla debatter med valspäck börja hagla över oss, att länka till det här.

Önskar att jag kunde vara helt opolitisk men så länge människor, djur och natur får sitta i kläm till förmån för det skrupelfria kapitalets vinster så kommer jag nog aldrig att bli helt opolitisk. Undertecknad kvinna står fortfarande med båda fötterna fast förankrade i den frodiga rättvise och människokärleksmylla som utgör grogrunden i mitt röda hjärta, ett hjärta som inte har en droppe blått i sig.

Klicka på bilden för att komma till inlägget. Öppnas i ny flik.

Ps. Det är en öppen grupp och man kan se inlägg utan att vara med i facebook.
Är själv, sedan 4’e oktober 2013, en från (o)sociala medier fri människa och själ.

Av: Lisa Skånell