Första dagen utan facebook. Känns bra, bättre än väntat, vaknade med en sorts frihetskänsla. Första jag gjorde när jag startade upp datorn idag var att ta bort fb ikonen från menyn, man har ju 2 veckors ångertid, som jag inte tänker utnyttja men säkrast ändå att ta bort ikonen.

Undrar lite om mina inlägg i fb ligger kvar till den 18 oktober eller om min profil är helt borta nu. Hoppas mitt sista inlägg från igår ligger kvar, mitt hej då och tack för allt.
Tänk ändå vad inkörd man blivit i den fållan utan att man egentligen tänker på det. En gigantisk fålla där det är enklare för de som så önskar att kontrollera människor över hela världen och ha koll på vad dom har för intressen och tänker, säger och gör och hur dom ser ut, familjekonstellationer och vänskapsrelationer.
Det känns oerhört befriande att ha sluppit ur den fållan. Som en lycklig gris som lyckats smita från slakthuset.

Hoppas alla ni som är kvar har en alldeles förträfflig lördag och helg, ja och alla andra också så klart om någon nu mot förmodan skulle hitta hit till mitt nya lilla egna rum.

Kram från utbrytaren 🙂


Texten i bilden-

It is possible to retain your brain to look at the bright side by making easy little changes in your thinking and habits.
The payoff: a richer more joyfilled life every day of the year.