Att många kvinnors skönhetsideal grundar sig på en lögn det vet vi redan. Men kolla in denna snabba, 47 sekunder, “makeovern” vid en fotosession, här syns lögnen i alla sin nakenhet.
Inte konstigt att frustrerade gamla tanter som börjar åldras och unga flickor som är missnöjda med nästintill allt hos sig själv i tonåren blir superstressade när dom jämför sig med en osannolik Barbie.

Kvinnor i alla åldrar borde ta sig en funderare på vad dom ställer för krav på sig själv och vad dom egentligen jämför sig med och varför dom överhuvudtaget jämför sig med någon annan än sig själv.
Gräset är sällan grönare någon annan stans hur mycket man än vill tro det…och man har alltid sig själv med sig, med allt vad det innebär, hur mycket man än försöker ändra sitt yttre.
Och, kvinnor kanske ska börja fundera på om det är sunda krav och önskningar dom ställer på sig själv, om det är krav och mål som får dom att njuta av livet och må det bästa dom kan må.
Och framför allt även ta en liten funderare på varför och för vems skull så många kvinnor och flickor i alla åldrar ställer fullkomligt orimliga och i de flesta fall ouppnåeliga krav på sig själv.

Män som föredrar fejkade kvinnor borde också ta sig en funderare på vad dom egentligen kräver och vill ha och om det är sunda krav och önskningar som dom ställer på dagens kvinnor.

Själv tycker jag absolut att tjejen som hon ser ut för makeovern är mer attraktiv an den stela dockvarianten. Det säger jag inte för att vara politiskt korrekt utan för att det äkta är alltid att föredra framför fejk. Och helst när det gäller människor.

Klicka HÄR så öppnar sig länken till videon i nytt fönster.
Videon kommer från Upworthy.com

Var tacksam för det du föddes med och var tacksam att det är du och älska dig själv sådan som du är.

Det låter som en klyscha men är sant – Det har ingen betydelse hur du ser ut på utsidan om insidan är bitter och missnöjd.

Såsom glädje och kärlek skiner igenom och speglar ditt inre i ditt yttre utseende så skiner även bitterhet, avund, hat igenom och och speglar ditt inre i ditt yttre.
Allt vad du har inom dig speglas i ditt yttre oavsett hur polerad ytan är.

Kramisar från Lisa