Är ord viktiga?

Ja det kan man ju fråga sig. Vissa verkar tycka att bara man säger något så är det bra. Agerar man till orden så är det oftast det som gäller och orden kommer i andra hand. Vi funkar så vi människor…syn, känsel, hörsel, doft, smak, tyvärr kommer vårt främsta, mest pålitliga, sinne ofta på sista plats…det sjätte sinnet, den där berömda magkänslan…det där som gnager när man känner att något är helt fel..eller helt rätt, den där känslan vi så sällan litar på men som egentligen är vår mest profunda stenålderskänsla.

Men, utan att agera och vädja till synen så är det orden som gäller och använder man orden fel då blir resultatet därefter.

Många verkar inte tycka att det är så viktigt med ord och hur dom används. Många tycker inte det är viktigt att man bygger meningar rätt så det inte blir syftningsfel.

Ja det kan man ju tycka som man vill om men då får man också nöja sig med det resultat man skapat genom de ord man använt och hur man använt dem. Många gånger med ett totalt kaos som följd hos mottagaren/mottagarna.

Kanske något att fundera över före man svänger sig med ord man inte förstår innebörden av eller ens vet vad de betyder.

Ha en attans go dag.
Kram från avhopparen smiley

PS: Kopiera och dela gärna mina bilder om du gillar dom 🙂
95% av mina bilder och texter är signerade med LiSkA